Централната позиција на еден дом припаѓа на завесата

Таа е украс на домот, а практично решение за деловните простории.

21 век заедно го донесе динамичното и брзо темпо на живот заедно со потребата за практично, а сепак декоративно решение за заштита од светлина. Истовремено, поради зголемениот број на алергии кај децата се наметнува потребата за употреба на антибактериски и антистатични платна и материјали.

Најважниот елемент кој го одсликува живот во 21 век е заштедата на време и пари.

Завесите од 21 век треба лесно, брзо и едноставно да се одрчуваат така што ќе штедат време и пари. Таа не смее да одзема време за пеглање, штиркање и сите останати карактериски на старите добро познати завеси.

Роло Дизајн е современа компанија која постојано е во чекор со времето и Ви нуди точно ваквов тип на практични завеси.

Нашите завеси се иновативни, модерни, нудат нови можности, штедат време и пари.

Користејќи ги овие типови на завеси не е потребно (не е неопходно) ставање на класични ролетни или венецијанер. Производите се изработени со врвен квалитет, времето на испорака е многу кратко, се изработуваат по димензии кои одговараат исклучиво на потребите на вашиот простор.

Роло Дизајн исто така нуди голем избор на модели и палета со повеќе од 120 бои и дезени, кои лесно можат да се вклопат во сите стилови и ентериери, од класични до најмодерни.

Заради различните желби и потреби на нашите клиенти им нудиме можност за мануелно или автоматско ракување на нашите производи. Сите производи на Роло Дизајн имаат можност за ракување со помош на далечински управувач, односно врадување на систем со мотор.

Поради сите карактеристики на овие производи, нашиот слоган со право гласи:

Перфектно решение за стилски, чист и современ дом ! 

Актуелно

Аплицирај за препродавач

Име

Email