Monthly Archives: October 2012

Polyester – Роло Завеса

Oct, 23, 2012 admin Производи 0
F11888

Овој тип на завеса наоѓа најширока примена, бидејќи има најголем број на модели од такви што пропуштаат светлина до декоративни завеси. Достапни се како еднобојни и дизајнирани. Заинтересирани сте за овој продукт? Прашајте не се што ве интересира:

Дознај повеќе

3D брановиден вариолајт

Oct, 20, 2012 admin Производи 0
no-image

Заинтересирани сте за овој продукт? Прашајте не се што ве интересира:

Дознај повеќе

Дрвен венецијанер

Oct, 20, 2012 admin Производи 0
Drven venecijaner7

„Комплетно природен и еколошки производ„ Дрвениот венецијанер е уникатен производ за широка употреба. Изработен е од дрвото Америчка Липа. Достапен е во две димензии: 35 мм. Го има во разни нијанси на дрво, и тоа како: Заинтересирани сте за овој продукт? Прашајте не се што ве интересира:

Дознај повеќе

Зебра завеси (ден/ноќ)

Oct, 15, 2012 admin Производи 0
zebra 0

Модерни завеси за ултра модерни домови – Зебра Завеси или Ден / Ноќ Завеси Платното што се користи за изработка на овој тип завеси е направено со два дела: провиден дел- мрежа и непровиден дел – полиестер. Ова платно е произведно со напредна технологија на ткаење и има висок квалитет. Зебра завесите имаат двојна функција, …

Дознај повеќе

Вариолајт

Oct, 15, 2012 admin Производи 0
no-image

Заинтересирани сте за овој продукт? Прашајте не се што ве интересира:

Дознај повеќе

Актуелно

Аплицирај за препродавач

Име

Email