Дрвен венецијанер

Drven venecijaner7

„Комплетно природен и еколошки производ„

Дрвениот венецијанер е уникатен производ за широка употреба. Изработен е од дрвото Америчка Липа.

Достапен е во две димензии: 35 мм.

Го има во разни нијанси на дрво, и тоа како:

  • Бука
  • Махагони
  • Цреша
  • Костен
  • Венге

Заинтересирани сте за овој продукт? Прашајте не се што ве интересира:
Име

EmailОстави свој коментар

Актуелно

Аплицирај за препродавач

Име

Email