За Роло Дизајн

„Динамичното темпо на живот бара модерни и практични решенија за вашите објекти”

Компанијата Роло Дизајн е основана во март 2012 година, како резултат на идејата за пласирање на нови иноваторни производи на македонскиот пазар.

Роло Дизајн е првата компанија во Македонија која се занимава со производство на нов тип на завеси, кои што за прв пат се пласирани на македонскиот пазар.

Производите се практични, лесни за одржување, модерни, лесно се вклопуваат во разни видови ентериери од класика до ултра модерен стил. Тие се погодни за домови, деловни простории, кафетерии, ресторани, бутици итн.

Имаат можност за мануелно или автоматско управување со помош на далечински управувач.

Роло Дизајн нуди голем избор на модели и избор од 120 бои и дезени.

Материјалите што се користат за изработка на овие нови модерни завеси се со врвен и докажан квалитет, од италијанско и турско потекло.

Компанијата е во директна соработка со светски познати компaнии за производство на роло завеси и мотори за роло завеси, како што се Италијанската Mottura Group и Турскиот бренд OBA Perdesan.

Актуелно

Аплицирај за препродавач

Име

Email