Monthly Archives: November 2012

Видео презентации

Nov, 24, 2012 admin Блог 0

Во продолжение можете да погледнете дел од видео материјалите кои ги презентираат нашите производи: Зебра завеса со мотор   Зебра завеса со мануелно управување   Зебра завеса   3Д завеса   3Д завеса   Black Out Роло завеса

Дознај повеќе

Наши инсталации

Nov, 24, 2012 admin Блог 0
159

Во продолжение ви преставуваме само дел од нашите инсталации:   Наши инсталации   Ролодизајн на саемот за мебел 2012 Заинтересирани сте за нашите продукти? Прашајте не се што ве интересира:

Дознај повеќе

Роло завеси

Nov, 23, 2012 admin Производи 0
electric-roller-blind-102858

Роло завесите сe модерни, едноставни и лесно се вклопуваат во ентериерот. Имаа двојна функција и тоа: – заштита од сонце – декоративна завеса Достапни се голем број на бои и дезени, лесно прилагодливи за секој дом. Видови Роло завеси: Полиестер – Роло Завеса Овој тип на завеса наоѓа најширока примена, бидејќи има најголем број на …

Дознај повеќе

Screen – Роло Завеса

Nov, 23, 2012 admin Производи 0
house-couturier-electric-roller-blinds

Screen – Роло Завесите се практично решение за канцеларии, банки, бизнис центри и домови. Ја редуцираат светлината за 80 %, а пропусливоста е само 20%. Достапни се 2 видови на модели.   Заинтересирани сте за овој продукт? Прашајте не се што ве интересира:

Дознај повеќе

Black Out – Роло Завеса

Nov, 23, 2012 admin Производи 0
Finished-Roller-Blinds-YFR31-

Платното што се користи за изработка на Black Out – Роло Завеса е изработено со врвна технологија од 3 слоеви на материјали. Надворешниот слој ја рефлектира светлината, средниот – втор слој е термичка изолација, а внатрешниот слој е декоративен. Ваквиот тип завеси дава 100% заштита од сонце и комплетно ја затемнува просторијата. Заинтересирани сте за …

Дознај повеќе

Актуелно

Аплицирај за препродавач

Име

Email