Зебра завеси (ден/ноќ)

zebra 0

Модерни завеси за ултра модерни домови – Зебра Завеси или Ден / Ноќ Завеси

Платното што се користи за изработка на овој тип завеси е направено со два дела: провиден дел- мрежа и непровиден дел – полиестер. Ова платно е произведно со напредна технологија на ткаење и има висок квалитет.

Зебра завесите имаат двојна функција, првата е пропуштање на светлина, а другата функција на оваа завеса е да затемнува. Секако нејзината декоративна улога е уникатна и незаменлива.

Оваа завеса функционира така што ротира во правец горе – долу, па така таа се отвора или затвора т.е. станува провидна или не провидна.

 

Ден/Ноќ Завеси

Достапни се 4 модели на Ден / Ноќ Завеси:

  • Стандардна серија
  • Класика
  • Серија со фалти (Плисирана)
  • Серија со 3 бои

 

Заинтересирани сте за овој продукт? Прашајте не се што ве интересира:
Име

EmailОстави свој коментар

Актуелно

Аплицирај за препродавач

Име

Email