Панелни (Јапонски) завеси

Panel Blinds (16)

Овие завеси се препорачуваат кај лизгачки прозори и врати. Може да се движат од десно кон лево или во обатна насока.

Ширината на еден панел може да биде од 60 цм до 100 цм, а корнизата е достапна со 3 или 4 канали.

За изработка на овие завеси се нуди голем избор на платна и дезени.

 

Заинтересирани сте за овој продукт? Прашајте не се што ве интересира:
Име

EmailОстави свој коментар

Актуелно

Аплицирај за препродавач

Име

Email