Black Out – Роло Завеса

Finished-Roller-Blinds-YFR31-

Платното што се користи за изработка на Black Out – Роло Завеса е изработено со врвна технологија од 3 слоеви на материјали.

Надворешниот слој ја рефлектира светлината, средниот – втор слој е термичка изолација, а внатрешниот слој е декоративен.

Ваквиот тип завеси дава 100% заштита од сонце и комплетно ја затемнува просторијата.

Заинтересирани сте за овој продукт? Прашајте не се што ве интересира:
Име

EmailОстави свој коментар

Актуелно

Аплицирај за препродавач

Име

Email