Роло завеси

electric-roller-blind-102858

Роло завесите сe модерни, едноставни и лесно се вклопуваат во ентериерот.

Имаа двојна функција и тоа:

– заштита од сонце
– декоративна завеса

Достапни се голем број на бои и дезени, лесно прилагодливи за секој дом.

Видови Роло завеси:

  • Полиестер – Роло Завеса
  • Black Out – Роло Завеса
  • Screen – Роло Завеса


Полиестер – Роло Завеса

Овој тип на завеса наоѓа најширока примена, бидејќи има најголем број на модели од такви што пропуштаат светлина до декоративни завеси.

Достапни се како еднобојни и дизајнирани.


Black Out – Роло Завеса

Платното што се користи за изработка на Black Out – Роло Завеса е изработено со врвна технологија од 3 слоеви на материјали.

Надворешниот слој ја рефлектира светлината, средниот – втор слој е термичка изолација, а внатрешниот слој е декоративен.

Ваквиот тип завеси дава 100% заштита од сонце и комплетно ја затемнува просторијата.


Screen – Роло Завеса

Screen – Роло Завесите се практично решение за канцеларии, банки, бизнис центри и домови. Ја редуцираат светлината за 80 %, а пропусливоста е само 20%.

Достапни се 2 видови на модели.

 

Заинтересирани сте за овој продукт? Прашајте не се што ве интересира:
Име

EmailОстави свој коментар

Актуелно

Аплицирај за препродавач

Име

Email