Screen – Роло Завеса

house-couturier-electric-roller-blinds

Screen – Роло Завесите се практично решение за канцеларии, банки, бизнис центри и домови. Ја редуцираат светлината за 80 %, а пропусливоста е само 20%.

Достапни се 2 видови на модели.

 

Заинтересирани сте за овој продукт? Прашајте не се што ве интересира:
Име

EmailОстави свој коментар

Актуелно

Аплицирај за препродавач

Име

Email